O le fausaga o le pa'u o le Gabion e fa'atūina ai alavai fa'alenatura pito i lalo

O le El Toro Marine Corps Air Station i Irvine, Kalefonia na fausia i le 1942. O se alavai matala fefiloi na fausia i le pito i luga o Agua Chinon Creek mo le fausiaina o auala ma auala e fesoasoani ai i galuega faavae. O le fuafuaga e aofia ai le fausiaina o se nofoaga tele e nonofo ai ma fale taʻaloga, malae tapolo, ma nofoaga ma fanua faʻapitoa mo le faʻaleleia o fanua ma faʻatoʻaga.O le a manaʻomia ai se fuafuaga e foia ai le tele o tafega o le afā i atinaʻe i le lumanaʻi.
O le vaega vaivai pito i lalo o le Agua Chinon e sili atu i le 3,000 inisi futu. O se tasi o luʻitau autu na feagai ma le au inisinia pe a mamanuina le poloketi o le tuʻuina atu lea o nofoaga e ala i le faʻateleina o le vaega o le vaitafe pito i lalo aʻo tuʻuina atu le puipuiga talafeagai mai timuga mamafa. O le malifa faanatura o le laufanua o loʻo i ai nei e sili atu i le 1.5%, lea e tifato tele e faʻamautu ai fua faatatau e le mafai ona tafia.
Ona o tapulaʻa i le faʻaaogaina sima, eseesega vasega ma le manaʻoga e faʻateleina le avanoa pito i lalo, ua mamanuina e inisinia se alavai alavai tatala pito i lalo e faʻaaogaina ai se faasologa o fausaga o le 28 gabion. fausia se laufanua lolovaia ese ma fatuina se lagona masani.Flows faaaogaina mo le mamanu na maua mai le toe teuteuga o le San Diego River Flood Control Master Plan, lea na faavaeina ai le 100-tausaga tafega e faavae i luga o le fuafuaina o le lumanai o faamatalaga faaaogaina fanua ma le itumalo hydrological tulaga. Hydraulic calculations fuafuaina le slope sili ona lelei mo le mautu ia itiiti ifo i le 0.5%.
O le fausaga o le gabion i luga o le Agua Chinon Creek ua tofotofoina e Tina Natura. I le amataga o le 2018, Kalefonia i Saute na oʻo i se timu iloga na tupu na mafua ai lologa ma palapala palapala i le setete atoa. lologa.
O le aufaigaluega a le Stormwater Solutions e vala'aulia le au fa'apolofesa fa'apolofesa e filifili mea latou te manatu e sili ona mata'ina ma fa'afouina vai ma vai fa'aleaga mo le fa'ailoaina i le ta'iala Fa'asinomaga fa'aletausaga. O galuega uma e tatau ona i ai i le mamanu po'o le faufale i totonu o le 18 masina talu ai.
©2022 Scranton Gillette Communications.Copyright Sitemap |Faiga Fa'alilolilo |Tulaga ma Tulaga


Taimi meli: Mati-17-2022